Uitnodiging voor iedereen die zich interesseert voor overgewicht, obesitas en een gezonde leefstijl.

Kom op 17 oktober 2015 naar Hotel Bergse Bossen in Driebergen!

Op 17 oktober aanstaande ben je van harte welkom op onze Activiteitendag die gehouden wordt in Driebergen.
Iedereen die geïnteresseerd is in overgewicht, obesitas en een gezonde leefstijl kan deelnemen aan deze dag. Dus kom gerust met je partner, de buurman of je sportmaatje.

Wat gaan we doen?

Na de ontvangst met koffie en thee begint de ochtend met een informatieve lezing over de effecten van voeding en gedrag op stemming en welbevinden. Tijdens de activiteitencarrousel kan je kennismaken met de activiteiten van de vereniging en krijg je informatie over hoe je mee kan doen als vrijwilliger. Bij de heerlijke, goedverzorgde lunch, kan je nadenken welke activiteit je interesse heeft.
Na de lunch is er gelegenheid om per werkgroep afspraken te maken en gegevens uit te wisselen. Aan het einde van de bijeenkomst gaan we genieten van een humorvolle afsluiting van deze dag. Op eigen initiatief (en voor eigen rekening) kan je nog wat na praten in de lounge van hotel Bergse Bossen.

Meer informatie over het programma kun je hier downloaden

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht en bij overboeking hebben leden van de NOV voorrang. Om een goed overzicht te hebben van het aantal deelnemers vragen wij iedereen zich afzonderlijk te registreren.